Over werken bij Blokker Holding

Blokker Holding is de grootste non-foodretailer van Nederland en is actief in de sectoren Huishoud, Speelgoed en Wonen. Wat in 1896 begon als een kleine familieonderneming, is door de jaren heen uitgegroeid tot een retailconcern van tien winkelformules, verspreid over acht landen, met circa 2.400 winkels en 22.000 medewerkers. Met onze bekende en geliefde winkelmerken maakt onze organisatie nu al 120 jaar midden in de samenleving. Deze winkelmerken zijn: Blokker, Xenos, Leen Bakker, Intertoys, Bart Smit, Toys XL, Maxi Toys, Big Bazar, Marskramer, Cook&Co, de groothandels Elektroblok en Trend-Center en de soft-franchiseformule Novy.

Onze winkels vormen een vertrouwd beeld in vrijwel iedere Nederlandse winkelstraat en online. Consumenten willen graag overal en te allen tijde kunnen winkelen en inspiratie opdoen. Onze e-business heeft de afgelopen jaren dan ook een hoge vlucht genomen met een gemiddelde jaarlijkse omzetgroei van meer dan 25%. In 2015 hebben we met veel energie gewerkt aan de omnichannel-transformatiestrategie die moet leiden tot winstgevende groei en ons bedrijf dichter bij de klant zal brengen. Hierbij zetten we meer dan ooit in op verandering, vernieuwing en vooruitgang. De inrichting van onze concernstrategie, is gebaseerd op vier pijlers: ‘dicht bij de klant’, ‘eigentijdse formules’, ‘excellente operatie’ en ‘open en betrokken teams’. De uitvoering van de strategische plannen wordt in 2016 met kracht vervolgd. Deze strategie, in combinatie met de inzet van onze zeer gedreven medewerkers, zal ervoor zorgen dat onze winkelformules nu en in de toekomst een voorkeursplek behouden in het dagelijks leven van onze klanten.

Kenmerkend voor de bedrijfscultuur van Blokker Holding zijn de open en betrokken teams, die er continu op gericht zijn onze klanten de beste service te bieden. Onze medewerkers zijn ondernemend, vernieuwend en resultaatgericht. Werken bij Blokker Holding betekent werken aan innovatieve ideeën, oplossingen en technologieën waar je met lef, eigen verantwoordelijkheid, ondernemerschap en creativiteit nog echt het verschil kan maken. Door te investeren in goede ontwikkelingsmogelijkheden en de juiste beoordelingssystemen faciliteren wij onze medewerkers en werkmaatschappijen in hun ontwikkeling.

Lees meer over Blokker Holding in ons jaarverslag 2015.

Meer informatie?

Neem dan contact op met:
Robbert Groenendijk via email of bel naar +31 (0)20 3589000