Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden om bij Blokker Holding te komen werken? Dan is dit wat je van ons kunt verwachten als je besluit te reageren.

Stap 1: Online sollicitatie

Solliciteren bij Blokker Holding hebben we zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Zoek en selecteer de vacature die bij jou past en stuur ons je cv met contactgegevens.

Vind je op dit moment geen passende vacature? Geen probleem. Al onze actuele vacatures worden hier gepubliceerd en je kunt een Job Alert instellen zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures.

Stap 2: CV selectie

Wij nemen de tijd om je sollicitatie zorgvuldig te behandelen. Binnen twee weken ontvang je een reactie over het vervolg van het proces.

Stap 3: Planning

Wij nemen contact met je op om een eerste gesprek in te plannen.

Stap 4: Het eerste kennismakingsgesprek

Bij het eerste kennismakingsgesprek wordt er veel informatie uitgewisseld. Het doel is om een goed beeld te krijgen van jou als persoon. Zo kunnen we een inschatting maken of  jij ons team kunt versterken en of je binnen onze organisatie past. Andersom geldt dat uiteraard net zo. Passen onze organisatie, het team en deze functie echt goed bij jou? En denk jij dat jij succesvol kunt zijn bij ons?

Stap 5: Online assessment

Na één of meerdere gesprekken zullen we vragen om een online assessment te maken. Deze bestaat uit een persoonlijkheids- en capaciteitentest. Deze testen kun je thuis op de computer maken. Enkele aandachtspunten om rekening mee te houden:
  • Maak voorafgaand aan de test de oefeningen, zodat je een goed beeld krijgt van wat je te wachten staat.
  • Maak de testen in een rustige ruimte, zodat je zo min mogelijk wordt afgeleid.
  • Voor elke test heb je beperkt de tijd. Pauzeren tijdens het maken van de test is niet mogelijk.

Stap 6: Vervolggesprek

De uitkomsten van het online assessment zullen in een vervolggesprek worden teruggekoppeld. Verder wordt de inhoud van de functie uitgebreider besproken en maak je kennis met meer vakcollega’s waar je dagelijks mee zult gaan werken.

Stap 7: Ons aanbod

Indien wij beiden enthousiast zijn over onze match, doen wij je graag een aanbod. Zodra jij akkoord gaat met ons aanbod, volgt een formeel arbeidscontract en verwelkomen we je graag als nieuwe collega!

Meer informatie?

Neem dan contact op met:
Sandra Schoutsen via email of bel naar +31 (0)20 3589023