Werken bij ICT

Onze organisatie bevindt zich momenteel in een ingrijpende transformatie. Dat geldt voor het hele bedrijf, maar zeker ook voor IT. Daarom investeren we nu enorm in nieuwe technologie en in mensen met specialistische kennis op dit vlak. In deze turbulente retailmarkt willen we écht vooroplopen. Professionaliteit, kwaliteit en je altijd in de klant verplaatsen. Dat is waar het voor IT bij ons om draait. Ons SSC IT bestaat dan ook uit collega’s die alleen voor het allerbeste resultaat gaan. Werken voor IT bij Blokker Holding betekent de kans krijgen om met jouw inzet echt een verschil te maken en bij te dragen aan de transformatie naar een omnichannel non-food retailer.

De slag die onze organisatie wil maken en de ambitie de wij hebben, vraagt om echte specialisten die ook conceptueel denken. IT experts met diepgaande kennis van technologie en met vernieuwende ideeën over hoe we klanten nog beter van dienst kunnen zijn. En die helpen om de hele Blokker Holding volledig omnichannel en data driven te maken. Mensen die vanuit hun kennis en ervaring wezenlijk bijdragen aan het inrichten van nieuwe processen en systemen. Die bestaande systemen kunnen integreren en helpen om processen te standaardiseren. Daarbij is er veel ruimte om mee te denken en veel ruimte voor creativiteit. Als je iemand bent die de schouders graag ergens onder zet, kun je bij ons echt het verschil maken.

vacatures

Spacemanagement Specialist

Wil jij werken in een dynamische omgeving waarin professionele groei hoog op de agenda staat? Ben jij de Spacemanagement Specialist, die naast het coördineren, beheren en optimaliseren van bestaande standaard- en gedifferentieerde schappenplannen ook voorstellen doet voor nieuwe schapindelingen en deze implementeert?

Lees meer ➙ Solliciteer direct

Meer informatie?

Neem dan contact op met:
Robbert Groenendijk via email of bel naar +31 (0)20 3589000